Voordelen cosmetische acupunctuur

Voordelen cosmetische acupunctuur op een rij

Hieronder vindt u alle voordelen cosmetische acupunctuur:
– Geeft een jeugdige en frisse uitstraling
– Vermindert fijne lijntjes en rimpels
– Vertraagt het verouderingsproces
– Stimuleert de productie van collageen
– Lift en verstevigt de spieren van het gezicht
– Geeft een gezonde en stralende huidskleur
– Zorgt voor minder acne
– Minder pafferige ogen, donkere kringen en wallen onder de ogen
– Verbetert de vochthuishouding van de huid
– Verbetert het algemeen welzijn en de balans tussen lichaam en geest
– Kan andere klachten waar je last van heeft ook aanpakken

Verschil met botox, fillers of een facelift

Het effect van cosmetische acupunctuur is subtieler, natuurlijker en gaat geleidelijker dan botox, fillers of een facelift. Veel mensen geven tegenwoordig juist de voorkeur aan een natuurlijke gezonde look. Met cosmetische acupunctuur krijg je verder geen kunstmatige stoffen in je huid gespoten, zijn er geen bijwerkingen en hoef je ook geen heftige operaties te ondergaan.
Je hele gezicht en hals worden behandeld bij cosmetische acupunctuur, het is dus niet zo dat enkel een zone van je gezicht of een specifieke rimpel wordt aangepakt. Acupunctuur werkt ook bij gebruik op langere termijn. Je loopt dus niet het gevaar dat het niet of minder goed gaat werken na verloop van tijd.

Schoonheid van binnenuit

Wellicht is nog het meest belangrijke feit dat schoonheid van binnenuit komt. En aangezien dát een belangrijk principe is van acupunctuur, is een cosmetische acupunctuurbehandeling dan ook niet enkel gericht op de bestrijding van bijvoorbeeld de rimpels, maar ook gericht op het creëren van innerlijke balans, betere gezondheid en het bevorderen en versterken van je huid. Hierdoor zal jouw huid en uitstraling blijvend verbeteren. Dit ga je niet alleen voelen, maar ook zien!

Voor meer informatie over de voordelen cosmetische acupunctuur, neem contact met ons op. Yuk Chi Acupunctuur is een professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes. Naast cosmetische acupunctuur bieden wij ook reguliere acupunctuurbehandelingen aan voor lichamelijke en/of geestelijke klachten. Zie hiervoor onze website www.yukchi-acupunctuur.nl waar u meer informatie kunt vinden over ons, over wat acupunctuur is en wat het voor uw gezondheid kan betekenen.