Voor wie is cosmetische acupunctuur

Voor wie is cosmetische acupunctuur geschikt?

Voor wie is cosmetische acupunctuur? Cosmetische acupunctuur is geschikt voor vrouwen, mannen, jong en oud. We gaan tegenwoordig telkens bewuster om met onze gezondheid. Het is dan ook geen verrassing dat cosmetische acupunctuur als natuurlijke beauty-behandeling meer en meer terrein wint in Nederland. In het buitenland is cosmetische acupunctuur al een hele tijd populair: in Amerika en Engeland gebruiken velen dit om er jong en fris uit te blijven zien. Beroemdheden zoals Madonna, Angelina Jolie, Jennifer Lopez en Gwyneth Paltrow maken er ook al gebruik van. Cosmetische acupunctuur is voor iedereen geschikt die wat aan zijn of haar huid en uitstraling wil laten doen.

Er gelden echter wel de volgende contra-indicaties:
– Zwangere vrouwen
– Mensen met zware hoofdpijn / migraine
– Mensen met een hele hoge bloeddruk
– Mensen met bloedstollingsproblemen
– Mensen met een acute verkoudheid of koortslip (zodra de verkoudheid of koortslip weg is, is cosmetische acupunctuur geen probleem)
– Mensen die korter dan 3 maanden geleden botox, injectables of een laserbehandeling hebben gehad (na 3 maanden is cosmetische acupunctuur geen enkel probleem)

Heb je vragen over bovenstaande contra-indicaties: neem dan gerust contact ons op.

Yuk Chi Acupunctuur

Voor meer informatie over de cosmetische acupunctuur, neem contact met ons op. Yuk Chi Acupunctuur is een professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes. Naast cosmetische acupunctuur bieden wij ook reguliere acupunctuurbehandelingen aan voor lichamelijke en/of geestelijke klachten. Zie hiervoor onze website www.yukchi-acupunctuur.nl waar u meer informatie kunt vinden over ons, over wat acupunctuur is en wat het voor uw gezondheid kan betekenen.