Cosmetische Acupunctuur tarief

Wat is het cosmetische acupunctuur tarief?

Cosmetisch acupunctuur tarief  – De beste investering die je kunt doen, is in jezelf. De prijs van meer zelfvertrouwen, goede gezondheid en natuurlijke schoonheid is onbetaalbaar. Maar met behulp van cosmetische acupunctuur kom je wel een goede stap dichterbij. Een cosmetische acupunctuurpakket is  leuk en origineel om te geven / om te ontvangen als cadeau. En ook ter voorbereiding op belangrijke gelegenheden – zoals een bruiloft of vakantie – is cosmetische acupunctuur een mooie uitkomst: werken aan je schoonheid terwijl je tegelijkertijd tot rust komt.

Beauty & Balans pakket

Pakket totaal € 1.540 
Het Beauty en Balans pakket bestaat uit 12 cosmetische acupunctuurbehandelingen. Betaling van het complete bedrag van € 1.540 kan van tevoren in een keer.
Maar betaling per behandeling van € 140,- na afloop van iedere behandeling is ook mogelijk. In dat geval is de 12e behandeling gratis.

Losse behandeling

Tarief per behandeling € 140
Je kunt ook kiezen voor losse cosmetische acupunctuur (onderhouds)behandelingen. Dan betaal je per behandeling achteraf.

Wil jij ook jaren jonger eruit zien op een volledig natuurlijke wijze? Probeer dan cosmetische acupunctuur. Het werkt écht en is de moeite waard.

Voor meer informatie over het cosmetische acupunctuur tarief, neem contact met ons op. Yuk Chi Acupunctuur is een professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes. Naast cosmetische acupunctuur bieden wij ook reguliere acupunctuurbehandelingen aan voor lichamelijke en/of geestelijke klachten. Zie hiervoor onze website Website Yuk Chi Acupunctuur Haarlem waar u meer informatie kunt vinden over ons, over wat acupunctuur is en wat het voor uw gezondheid kan betekenen.