Cosmetische Acupunctuur tarief

Wat is het cosmetische acupunctuur tarief?

Cosmetisch acupunctuur tarief  – De beste investering die je kunt doen, is in jezelf. De prijs van meer zelfvertrouwen, goede gezondheid en natuurlijke schoonheid is onbetaalbaar. Maar met behulp van cosmetische acupunctuur kom je wel een goede stap dichterbij. Een cosmetische acupunctuurpakket is  leuk en origineel om te geven / om te ontvangen als cadeau. En ook ter voorbereiding op belangrijke gelegenheden – zoals een bruiloft of vakantie – is cosmetische acupunctuur een mooie uitkomst: werken aan je schoonheid terwijl je tegelijkertijd tot rust komt.

Tarief per behandeling € 150,-

Wil jij ook frisser en jonger eruit gaan zien op een volledig natuurlijke wijze? Probeer dan cosmetische acupunctuur.

Betaling direct na de behandeling kan zowel met pinpas als contant. Dezelfde dag ontvangt u dan nog een email met een factuur. Het annuleren van een gemaakte afspraak moet uiterlijk 24 uur van tevoren plaatsvinden. Bij te late annulering wordt het behandeltarief van € 150,- mogelijk toch in rekening gebracht.

Voor meer informatie over het cosmetische acupunctuur tarief, neem contact met ons op. Yuk Chi Acupunctuur is een professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes. Naast cosmetische acupunctuur bieden wij ook reguliere acupunctuurbehandelingen aan voor lichamelijke en/of geestelijke klachten. Zie hiervoor onze website Website Yuk Chi Acupunctuur Haarlem waar u meer informatie kunt vinden over ons, over wat acupunctuur is en wat het voor uw gezondheid kan betekenen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van
– De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

– De koepelorganisatie KAB.

Yuk Chi Acupunctuur BV in Haarlem beschikt over een AGB praktijkcode (90064776) en AGB zorgverlenercode (90058776).

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn bij Yuk Chi Acupunctuur, dan gaan wij heel graag met u in overleg om samen een oplossing te vinden. Niet opgeloste geschillen kunnen conform de klachtenprocedure van de NVA en de Wkkgz worden voorgelegd aan de geschilleninstantie KAB.

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat wij een dossier aanleggen met daarin uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.